Bemutatkozó

Hlatky-Schlichter Hubert Michelin csillagos étterme Budapesten példa nélküli vacsoraélményt nyújt. A Babel Budapest természetközeli gondolatiságát a magyar konyha hagyományai és Erdély világa inspirálta. Veres István séf menüje, erdélyi gyökerekből és emlékekből táplálkozik, melyet a fiatal konyhafőnök egyedülálló kreativitással visz tovább, teret engedve a tudatos, de szívből jövő konyhaművészetnek. A Babel Budapest alapanyagainak 75%-át Magyarországról és a szomszédos Erdély tájairól szerzi be, helyi termelők hagyományőrző gazdaságaiból vagy a természetből.
A borlap is egyedülálló, mely szinte kizárólag kárpát-medencei borokból és hazai borkülönlegességekből áll. Legtöbbjuk olyan kis tételszámban készül, hogy csak a Babel étteremben található meg.

Hlatky-Schlichter Hubert

Tulajdonos

Veres István

Chef

Blazsovszky Péter

Head-Sommelier

Faluhelyi András

Üzletvezető

Hlatky-Schlichter Hubert

Tulajdonos

Babel Budapest

Hírlevél feliratkozás

Az Ön nevét, e-mail címét az M15 Restaurant Kft., a Babel Budapesttel kapcsolatos marketing üzenetek eljuttatása céljából, az Ön hozzájárulása alapján kezeli. Az adatkezeléssel kapcsolatos további információkról, az Önt az adatkezelés tekintetében megillető jogokról és gyakorlásuk feltételeiről, valamint az esetlegesen igénybe vehető jogorvoslati lehetőségekről tájékoztatást ide kattintva talál. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhat a “Leiratkozom”-ra kattintással.