Asztalfoglalás

Az asztalfoglalás a Sevenrooms foglalási rendszerén keresztül történik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Babel Budapest kizárólag keddtől szombatig tart nyitva, vacsoraidőben. Akár négy hónappal előre is foglalhat asztalt legfeljebb 5 fő számára az online foglalási rendszerünkben.

6 fő, vagy ennél nagyobb csoport esetén a foglaláshoz előleg fizetése szükséges. Fontos jeleznünk, hogy a legnagyobb asztalunk maximum 8 vendég számára áll rendelkezésre, és egy időpontra csak egy foglalás lehetséges.

Nagyobb csoportokat is tudunk fogadni, melynek maximális létszáma: 13 fő. Ez esetben azonban két asztalra bontjuk őket, és a foglalást 18 órás kezdéssel tudjuk vállalni.

Amennyiben a keresett dátum nem elérhető, javasoljuk, hogy jelentkezzen várólistánkra a "kérelem elküldése" gomb segítségével, vagy érdeklődjön telefonon keddtől szombatig 12 és 20 óra között. Kollégáink felveszik a kapcsolatot a várólistán szereplő vendégeinkkel, amikor felszabadul az adott asztal.

Lemondási feltételek

A foglalás véglegesítéséhez hitelkártya-adatokat kérünk, és azokat csak késői lemondás, módosítás vagy meg nem jelenés esetén terheljük.

Abban az esetben, ha a foglalás teljes mértékben vagy részben nem teljesül, ideértve az előre megadott vacsoravendégek számának csökkenését, vagy ha kevesebb mint 24 órával a foglalás előtt mondják le az asztalt, a menü árának megfelelő lemondási díjat terhelünk a megadott kártyára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez méltányosan minden lemondásra vonatkozik.

Kérjük, hogy érkezzenek időben, mivel az asztalukat csak 20 percig tudjuk fenntartani. Amennyiben hosszabb késés áll fenn, lehetőséget adunk a várólistán szereplő más vendégeinknek.

Privát rendezvény

A Babel Budapest kizárólagosan is bérelhető, és akár 32 vendég befogadására is alkalmas.

Ideális privát partikhoz vagy céges vacsorákhoz azok számára, akik igazán egyedi stílusban szeretnének ünnepelni.

Bővebb információért keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Gyermekekre vonatkozó szabályzat

Fiatal vendégeket szívesen fogadunk, amennyiben az általunk kínált menüről rendelnek. Kisgyermekeket és csecsemőket azonban nem áll módunkban vendégül látni, mert megítélésünk szerint ez nem megfelelő környezet számukra, és szeretnénk tiszteletben tartani minden vendégünk élményét.

Látogatás kisállattal

Megértjük, mennyire jó érzés magunkkal vinni a kedvenc háziállatunkat, azonban sajnálattal közöljük, hogy az állatokat nem áll módunkban fogadni a Babel Budapest étteremben, hacsak nem a fogyatékkal élő vendégeink megsegítése miatt érkeznek.

A mellettünk lévő, másik egységünkben azonban örömmel látjuk a házi kedvenceket is.

Parkolás

Sajnos éttermünk belvárosi lokációja miatt nincs parkolónk. Azonban a környező utcákon lehetséges a parkolás, vagy alternatívaként használható a közelben lévő mélygarázs.

A mélygarázs helye:
Millennium Center Mélygarázs / 1052 Budapest, Piarista u. 4.

Dress Code

Éttermünkben nincs szigorú öltözködési előírás, mert szeretnénk, ha vendégeink kifejezhetnék saját, egyéni stílusukat. Azonban tapasztalatunk szerint a legtöbb vendégünk szeret elegánsan felöltözni, amit mi is nagyra értékelünk.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Étterem kategória: I. osztály
Made with ❤︎ by Meraki.
Kövessen minket —