2017-ben a Decanter magazin a legjobb nemzetközi étteremnek választotta a Babel Budapestet, az ételek és a mellette megjelenő egyensúly alapú, kizárólag fehér borokat – és pezsgőket – felvonultató bátor és egyedi borpárosítási koncepciónkat értékelve.
Fogarasi-Frank János István head sommelier a séfekkel szorosan együttműködve, alázatos munkával közelíti, majd alkotja meg az étel- és italpárokat. Éttermünk borpárosítása továbbra is a magyar borok köré épül, büszkén bemutatva azok sokszínűségét. A borpárokon túl alkoholmentes Juice-sor is elérhető, melyeknek receptjeit a Kárpát-medencében termeszthető alapanyagok alkotják, konyhai technológiákkal elkészítve.
Vendégeink választhatnak harmadik párosításként egy italsort, ahol kinyílik a világ, ugyanis alkoholos és alkoholmentes, habzó és csendes, édes és száraz megfér együtt egyaránt, a teáktól kezdve a vermutokon át egészen a szakékig.