“Azok tudnak szépet alkotni, akiknek a lelkük is szép...”
Szombati ebédünk a Kárpát-medence gazdag kulináris örökségéből merítve kínál egyedülálló gasztronómiai élményt. Kaszás Kornél séf és csapata a hagyományos magyar ízeket ötvözi nemzetközi hatásokkal, családias és innovatív ételeket alkotva.
Legyen részese Budapest egyetlen Michelin-csillagos ebédjének szombatonként 12:00-tól vagy 12:30-tól.
Kaszás Kornél
Biró Dávid
Kérés esetén az Exploration menüsort elkészítjük vegán verzióban is. Erre vonatkozó igényét, kérjük jelezze a foglalásnál!
Ha bármilyen ételintoleranciája, allergiája, vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál!
Asztalfoglalás
Az áraink forintban értendőek, és tartalmazzák az Áfát.
A számla végösszegéhez 17,5% szervizdíjat számolunk fel.
-
FÜSTÖLT ANGOLNAlazac kaviár
-
RAKOTT KRUMPLImangalica szalonna
-
KACSAMÁJhideg & meleg
-
-
VÖRÖS GARNÉLA
paradicsom & plankton
-
- KASZINÓTOJÁS -tokhal kaviár
- extra 9.000 Ft -
-
KARALÁBÉpetrezselyem & hajdina
-
HALLEVES 2.0rombuszhal & karfiol
-
GYÖNGYTYÚKgőzgombóc
-
ŐZvörösáfonya & gomba
-
FÁNKsajt & szilva
-
-
ÉDES KÖMÉNYkörte & citromverbéna
-
CSOKOLÁDÉfeketeribizli & kaviár
-
PETIT FOURS
-
Vegán menünk elérhető, erre vonatkozó igényét kérjük foglaláskor jelezze.
A változtatás jogát fenntartjuk!
-
FÜSTÖLT ANGOLNAlazac kaviár
-
RAKOTT KRUMPLImangalica szalonna
-
-
VÖRÖS GARNÉLA
paradicsom & plankton
-
- KASZINÓTOJÁS -tokhal kaviár
- extra 9.000 Ft -
-
HALLEVES 2.0rombuszhal & karfiol
-
GYÖNGYTYÚKgőzgombóc
-
ŐZvörösáfonya & gomba
-
-
CSOKOLÁDÉfeketeribizli & kaviár
-
PETIT FOURS
-
Vegán menünk elérhető, erre vonatkozó igényét kérjük foglaláskor jelezze.
A változtatás jogát fenntartjuk!
-
Welcome DrinkFrancois Presidente – Blanc de Blanc 2018
-
CONSOMMÉmarha tatár
-
FÜSTÖLT ANGOLNAlazac kaviár
-
RAKOTT KRUMPLImangalica szalonna
-
KACSAMÁJhideg & meleg
-
-
VÖRÖS GARNÉLA
paradicsom & plankton
JAKAB - Kéknyelű 2023 -
- KASZINÓTOJÁS -
tokhal kaviár
BÉRES - Brut 2019 -
KARALÁBÉ
petrezselyem & hajdina
HOLDVÖLGY – Intuition No2 2022 -
HALLEVES 3.0
rombuszhal & karfiol
ST.DONAT – Slikker 2023 -
GYÖNGYTYÚK
káposzta & verjus
BARNABÁS – Hárslevelű 2023 -
ÉRLELT MARHA
mushroom & som
GÁL LAJOS – Sík-Hegy 2018 -
FÁNKsajt és szilva
-
-
ÉDESKÖMÉNY
körte & citromverbéne
EGLY – Brut 2023 -
CSOKOLÁDÉ
feketeribizli & kaviár
SZŰCS – Szamorodni 2019 -
PETIT FOURS
-
Vegán menünk elérhető, erre vonatkozó igényét kérjük foglaláskor jelezze.
A változtatás jogát fenntartjuk!